Last van een writer’s block?

Paulien KnolEen deel van mijn blog-lezers vroeg zich openlijk af waarom er geen nieuwe stukjes van mijn hand verschenen. Zou ik soms getroffen zijn door een writer’s block? Gelukkig kan ik ze op dit punt geruststellen want ik schrijf momenteel meer dan ooit. Maar die stukken zijn bedoeld voor mijn zakelijke opdrachtgevers of voor de strenge docenten van de masteropleiding die ik volg. De echte oorzaak moet dan ook worden gezocht in een blokkerende agenda. En dat probleem is niet zo eenvoudig te verhelpen.

Tot anderhalf geleden liep het met de opdrachten voor mijn jonge bedrijf nog niet zo hard. Het inschrijven voor een tweejarige onderwijskundige masteropleiding leek qua time management dan ook geen enkel probleem op te leveren. Maar of de duvel ermee speelde, zodra ik als part-time student zat te zwoegen op mijn eerste essay kwam er een gestage stroom interessante opdrachten op gang waar ik geen nee tegen wilde zeggen.

Ik hoop dat er na het behalen van mijn master (medio 2015) tijd vrijkomt om het bloggen weer op te pakken. En wat ik erg leuk vind is dat ik onlangs figureerde in de blog van iemand anders. Naast ondernemer en student ben ik natuurlijk ook nog steeds docent verpleegkunde. Zie hiervoor de blog van Yvonne van Zuiden: http://www.maakwerkvanonderwijs.nl/docente-paulien-knol-het-blijft-zorgen-voor-mensen/ .

Paulien Knol

Reacties zijn gesloten.