Over Zorgeducatie

Hallo, ik ben Paulien Knol, verpleegkundige èn onderwijskundige. Mijn kennis en ervaring op het gebied van zorg en educatie worden gecombineerd in ‘Paulien Knol Zorgeducatie’. Meer hierover is te vinden op www.paulienknol.nl.

Met enige regelmaat probeer ik te bloggen over de zorg of het zorgonderwijs. Hiermee wil ik zowel oude als nieuwe ervaringen delen. Het kan gaan over dingen die niet zo goed gaan, maar vanzelfsprekend ook over zaken die wel goed gaan. Ik zal soms tips geven, soms vragen stellen en soms vraagtekens plaatsen. De bedoeling van mijn blogs is om verpleegkundigen, verzorgenden en zorgdocenten alert te houden in de dagelijkse uitvoering van hun werk, zodat zij met een frisse blik naar de zorgvragers en de leerlingen blijven kijken. En de lezer mag beslissen of dat lukt, klik hiervoor op Home.

 

 

1 reactie op “Over Zorgeducatie

  1. Hallo Paulien,
    Ik heb je reactie gelezen over het spandoek tijdens de Alpe D`HuZes. Precies zoals je het omschrijft zo heb ik het ook bedoeld. Ik heb namelijk dat spandoek geplaatst. Dank voor je leuke reactie.
    Groeten
    Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *